eten  -  spelen  -  verzorging  -  slapen

 

Eten

 

 

 

middag

4 - uurtje

  warme maaltijd die bestaat uit aardappelen/rijst/deegwaren, groenten en vlees/vis of ei de allerkleinsten fruitpap en de peutertjes fruit en boterhammetjes

 

Er wordt voor voldoende variatie gezorgd, maar wel alles aangepast aan de leeftijd.

 

Het eten wordt bereid in de keuken die ge´ntegreerd is in de speelruimte. Zo kan ik de kindjes in ĺt oog houden terwijl ik het eten klaarmaak. De keuken is afgesloten met een veiligheidshekje.

 

top pagina

 

 

Spelen

 

De speelruimte bestaat uit een binnenruimte en een verwarmde veranda. Er is voldoende en gevarieerd speelgoed aanwezig, aangepast aan de verschillende leeftijden van de kindjes. Bij mooi weer kunnen de kindjes buiten spelen in een grote, omheinde tuin.

 

top pagina

 

 

Verzorging

 

De kinderen worden verzorgd in een speciaal daarvoor uitgerust hoekje dat mee in de speelruimte ge´ntegreerd is. Op deze manier kan ik steeds een oogje in ĺt zeil houden wanneer ik de kindjes verschoon. De badkamer bevindt zich vlak naast de speelruimte.

 

top pagina

 

 

Slapen

 

De slaapruimte bevindt zich vlak naast de speelruimte, maar de muur is geluidsge´soleerd zodat de kindjes comfortabel een dutje kunnen doen. Er is voor ieder kindje een bedje voorzien. Om wiegendood te voorkomen, pas ik preventiemaatregelen toe.  De kindjes slapen op hun rug met een slaapzakje aan. Er zijn geen dekbedden en geen bedomranders. De kamertemperatuur bedraagt 18 graden.

 

top pagina