Welkom !

 

Welkom op de website van kinderopvang “Poesje Mauw”!

Ik stel mij graag even voor. Ik ben Melissa Devillers en ben geboren op 03 februari 1979. Mijn man heet Tom Nuyts en samen hebben we 2 zoontjes, Thias en Ries. Thias is geboren op 3 januari 2008 en Ries op 10 mei 2010.

 

Omdat ik heel graag iets met kindjes wilde doen (vooral de allerkleinsten), heb ik een opleiding kinderverzorging gevolgd. Tijdens mijn stages heb ik veel plezier beleefd aan de kindjes. Aangezien we bij ons thuis bovendien al een ideaal gebouw voor kinderopvang hadden, was de keuze om onthaalmama te worden dus vrij snel gemaakt.

 

6 April 2009 heeft kinderopvang Poesje Mauw zijn deuren geopend en ondertussen heb ik er al voor veel kindjes een gezellige en warme opvang van gemaakt. Dat de kindjes graag naar Poesje Mauw komen is natuurlijk van het allergrootste belang en het doet dan ook deugd dat ik vele positieve reacties krijg van tevreden ouders.

 

Ik hoop je voldoende informatie te geven op mijn website. Heb je nog een vraag, wil je nog wat meer info, eens langskomen, of je kindje inschrijven, dan kan je mij altijd contacteren.

 

Via e-mail: melissa.devillers1@pandora.be

 

Telefonisch: 014/71 80 84 of 0486/85 68 68